036 540 88 95

    
0 Items
€ 0,00

Care & Repair Service

Sailcenter verzorgt ook reparaties en onderhoud. Dit doen wij voor alle typen zeilboten. We kunnen de meest uiteenlopende zaken voor je repareren.

Reparaties worden bij Sailcenter gedaan door mensen die zelf al decennia met boten werken. We proberen dan ook zoveel mogelijk zelf te doen. Voor specialistische reparaties werken we samen met een netwerk van gerenommeerde bedrijven waar we al jaren mee samenwerken en die werken volgens onze standaarden en eisen. Het streven is om het zo snel, goedkoop mogelijk en goed te repareren zodat jij weer snel op het water zit!

Ons service pakket
Eigenlijk is geen enkele opdracht te groot of te klein. Sailcenter biedt een uitgebreid service pakket van een krasje bijwerken tot een bijna 'total loss' romp repareren!

· Alle soorten romp reparaties (dus van zowel dinghy's als catamarans)
· Gelcoat reparaties
· Polijsten
· Dek- romp verbinding reparaties
· Mast reparaties (met name voor catamarans)
· Reparatie van verstagingen
· Zeil en dekzeil reparaties
· Telefonisch advies
· Offertes kunnen we doen aan de hand van foto's.

Verzekeringsgevallen
Wanneer je een schade hebt die geclaimed kan worden bij de verzekering, dan ondersteunt het Sailcenter je met het verzekeringsproces. We hebben in de afgelopen jaren al een goede band opgebouwd met de meeste verzekeringsmaatschappijen en kunnen daardoor het proces snel laten verlopen. Allereerst sturen we een offerte naar de maatschappij voor de reparatie. Vervolgens ontvangen we de schade inspecteur en bekijken samen met hem/haar de betreffende boot, de schade en bespreken we de offerte. Tot nu toe is gebleken dat we daarna direct aan de slag kunnen en jij weer snel met je boot op het water zit!

Hoe aan te leveren?
Wanneer je een boot, mast of zeil of wat dan ook te repareren hebt kun je altijd langs komen bij ons op Marina Muiderzand. Natuurlijk kun je ook vooraf even bellen of foto's van je schade mailen.

Enkele voorbeelden