036 540 88 95

    
0 Items
€ 0,00

Waterportverbond

Sailcenter is hoofdsponsor van het Watersportverbond en daarmee ook van Delta Lloyd kernploeglid Marit Bouwmeester, die deze zomer in Londen meedoet aan de Olympische Spelen. Wij zijn het grootste dinghycentrum van Nederland en hierdoor de aangewezen partner om het Watersportverbond en de Kernploeg te ondersteunen.

Sailcenter is tevens sponsor van het Watersportverbond Talentplan. Dit is het opleidingstraject voor talentvolle zeil(st)ers om uit te groeien tot fulltime professionals in de Delta Lloyd Kernploeg. Wij ondersteunen alle beginnende jeugd wedstrijdzeilers in dit traject. Zo hebben wij ook Laser Radial zeilster Marit Bouwmeester vanaf het begin af aan van materiaal, service en reparaties voorzien.

Als sponsor levert Sailcenter alle zeilboten, zeilen en aanverwante watersportartikelen aan de topzeilers. Ook faciliteren wij de zeilers door met de ‘Service Container’ aanwezig zijn op alle selectiewedstrijden. Zo kunnen zij altijd beschikken over de benodigde zeilspullen en onze reparatieservice, zodat geen wedstrijd verloren gaat! Zie het evenementenoverzicht voor de locaties waar we allemaal aanwezig zijn.


Talentplan
Het Watersportverbond Talentplan is het opleidingtraject voor talentvolle jonge zeil(st)ers en windsurf(st)ers tot full time professionals binnen de Deltalloyd Talentploeg (Topzeilacademie) en de Delta Lloyd Kernploeg. 

In een beperkt aantal klassen wordt door zoveel mogelijk talenten samen getraind voor de grote stap naar de Olympische disciplines. Kijk voor meer informatie over het watersportverbond en het Talentplan op www.watersportverbond.nl/talentplan.

Meer informatie:
                                      Raketmodel Watersportverbond Talentplan: